Hlavní obsah

Hokejisté Brna už opět trénují, ale na led půjdou až v neděli

BRNO

Hokejisté Komety Brno se po třítýdenní dovolené vrátili k přípravě na novou extraligovou sezonu. V nejbližších dnech je však oproti ostatním týmům české nejvyšší soutěže čeká ještě trénink na suchu, na led vyjedou až v neděli. V pondělí se byli hráči rozběhat na fotbalovém hřišti, v úterý měli na programu dvě tréninkové jednotky, stejně tomu bude i ve čtvrtek. Po jednom tréninku bude ve středu a v pátek.

Článek

Trenér Vladimír Jeřábek má k dispozici již téměř kompletní kádr. Do přípravy se totiž zapojí už i finský gólman Sasu Hovi s forvardem Ivanem Humlem, kteří dosud trénovali individuálně. "Na kole už se jezdit nebude, ale kluci si ještě zaběhají. Půjdeme také na cvičení bosu, bude tam tenis i bazén," uvedl Jeřábek pro iDnes.cz.

V tomto týdnu bude hlavní kouč postrádat jen veterána Jiřího Dopitu, který ovšem absolvuje přípravu na ledě s prvoligovým týmem Olomouce, jehož je majoritním vlastníkem. "Úplně zdraví ještě nejsou Jozef Balej, Roman Erat a Tomáš Pospíšil," připomněl zdravotní neduhy některých hráčů Jeřábek.

Přípravné duely začnou v Bratislavě

Na led se Kometa poprvé chystá v neděli, ve středu pak zamíří do Bratislavy, kde otevře sérii přípravných duelů česko-slovenským derby na ledě Slovanu. Necelý týden poté čeká Brňany v Třinci vstup do letního Tipsport Cupu.

Ve čtvrtek 12. srpna následuje domácí odveta s bratislavským Slovanem. Pak přijdou na řadu zbývající souboje v Tipsport Cupu s Olomoucí, Zlínem a Vítkovicemi. Ještě před startem extraligy má Kometa na programu dvě klání s Českými Budějovicemi.

Reklama

  3 : 0 Pardubice - Třinec 3 : 0 dohráno
20240424T18 : 00:00+0200
Pardubice vs. Třinec
Pardubice vs. Třinec
Pardubice
Třinec
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NHL

Toronto - Boston 2:4

Video
Boston i díky Pastrňákovi vyhrál v Torontu a vede sérii. Slaví i Hertl
NačítámNačíst další články