Hlavní obsah

Tři milióny za komfort v Sazka Areně

PRAHA

Vstupenky na mistrovství světa v hokeji 2004 budou sice v prodeji až za týden, už v pondělí ale byl odstartován prodej luxusních lóží, klubových a komfortních sedadel v hale Sazka Arena. V těch najdou návštěvníci maximální komfort a pohodlí a jejich účast na akcích v hale by se měla stát maximálně využitým prožitkem se vším všudy.

Foto: SAZKA

Pohled do luxusní lóže, tzv. skyboxu, v hale Sazka Arena

Článek
Fotogalerie

"Prodáváme víc než jen exkluzivní místa a sedadla," prohlásil ředitel Sazka Areny Petr Soukup. "Prodáváme členství ve vybraném klubu, kde se budou setkávat příznivci sportu, kultury a zábavy, podnikatelé a další zajímaví lidé." Multifunkční stánek totiž není logicky budován jen pro milovníky hokeje, zdejší prostor by měly zaplnit také další sportovní akce, nebo koncerty, muzikály, či velké konference.

:. ANKETA
Za co byste byli v Sazka Areně ochotni utratit peníze? Hlasujte na konci článku.

Skybox jako malá rezidence

Největší luxus svým majitelům poskytnou lóže, tzv. skyboxy, umístěné na třetím podlaží arény. Představitelé Sazka Areny označují celkem 66 luxusně vybavených skyboxů za jakési malé rezidence. Obývací salónek doplňuje předsíň se samostatným  sociálním zařízením, bar s obsluhou a privátní balkon se sedadly přímo v hledišti. Ve skyboxu můžete využít i služeb privátního číšníka, jenž Vás bude zásobovat občerstvením .

Každý skybox je koncipován pro 15-20 lidí a má vlastní vchod, od kterého bude mít klíč pouze majitel a úklidová služba. Uvnitř skyboxu je pak možné najít dvě plazmové obrazovky , telefonní linku, připojení na internet nebo bezpečnostní schránku. Cena skyboxu, ve kterém může majitel trávit celý den i mimo pořádáné akce se pohybuje mezi 2,7 - 3,1 miliónu korun ročně a jsou v ní zahrnuty vstupenky na sportovní akce domácího týmu a dvě parkovací místa.

Největší zájem se čeká o klubová sedadla

Všeobecně se předpokládá, že skyboxy jsou určeny a koncipovány pro velké firmy a instituce, pro které bude vlastnictví skyboxu otázkou prestiže a jakousi lobby při řadě nejen obchodních jednání. Při nárocích na větší kapacitu jsou firmám v hale k dispozici ještě čtyři luxusní lóže, tzv. Party boxy, kde je až šedesát míst.

Zkrátka ale nezůstanou ani řadoví zájemci o lepší sedadla v Sazka Areně. Pro ty je v hale připraveno 1560 tzv. klubových sedadel. Ta jsou umístěna těsně pod skyboxy a jeich majitelé získají kromě vstupenek na pravidelné akce i předkupní právo na všechny další události a spoustu dalších výhod. Například přístup do dvou restaurací nebo pěti klubových barů. Roční pronájem klubového sedadla činí 45 000 korun.

Nejlevnější varianta až po MS

Pro fanoušky, kteří si pak budou chtít co nejlépe vychutnat pořádanou akci a maximálně se na ni soustředit, bude nabídnuto celkem 900 tzv. komfortních sedadel s nejlepším výhledem. Kromě bezprostřeního kontaktu s hrací plochou mají tato sedadla nadstandartní rozměry a čalounění a jejich majitelé mají stejná práva na vstupenky jako majitelé skyboxů a klubových sedadel.

Stejně jako u klubových sedadel si zájemci o komfortní sedadla mohou nechat svoje místo opatřit štítkem se svým jménem, nebo názvem firmy. Roční cena nájmu komfortního sedadla byla stanovena na 18 000 korun českých, nicméně do prodeje budou dána až po mistrovství světa v hokeji v příštím roce.

Reklama