Hlavní obsah

Pro zbytky vstupenek na MS do trafiky

PRAHA

Fanoušci, lačnící po zápasech mistrovství světa v ledním hokeji v Praze a Ostravě, měli v neděli poslední možnost zarezervovat si vstupenky na tuto akci prostřednictvím internetu. Objednávky byly oficiálně ukončeny 11. ledna 2004 přesně o půlnoci. Na konci ledna přijde na řadu druhá fáze distribuce lístků, a to samotný prodej u terminálů společnosti Sazka.

Foto: halasazka.cz

Lístky na MS v hokeji nyní koupíte na terminálech Sazky

Článek

Rezervace lístků přes internet odstartovala 22. prosince a doslova během několika hodin fanoušci vymazali z nabídky zápasy českého týmu. K sedmému lednu pak zmizela i všechna utkání Slovenska v Ostravě, a utkání o medaile. Volná místa na jednotlivé zápasy šampionátu bylo možno pravidelně sledovat na internetových stránkách www.sazka.ticket.cz, a v současnosti tam nenajdete jediné utkání, u kterého by nebylo velkými písmeny napsáno "zarezervováno".

Možnosti stále jsou

Nic ale ještě není ztraceno. To, že jsou všechny vstupenky rezervované, ještě neznamená, že jsou všechny prodané. Když totiž zájemce do sedmi dnů od rezervace za lístek nezaplatil, vstupenka se automaticky uvolnila do dalšího prodeje. Navíc některé vstupenky uvolní z vlastní blokace Český svaz ledního hokeje a v v březnu budou uvolněny další vstupenky, nevyužité Mezinárodní hokejovou federací.

Není proto jisté, že v druhé fázi distribuce lístků už nebude co prodávat. Další prodej startuje v pondělí 26. ledna 2004, a to na všech terminálech společnosti Sazka. Tedy na všech místech, kde jste zvyklí například sázet sportku nebo dobíjet telefon. Pro zájemce ze zahraničí bude k disppozici telefonické callcentrum a zvláštní e-mailová adresa.

.:ANKETA:
Jak podle vás Sazka zvládla prodej lístků? Hlasujte na konci článku.

Přesný čas prodeje Sazka včas oznámí

O volných vstupenkách bude Sazka informovat prostřednictvím teletextu na veřejnoprávních a komerčních televizních stanicích a - stejně jako dosud - i na internetových stránkách www.sazkaticket.cz, které ovšem již nebudou přijímat žádné rezervace a objednávky. Ve sdělovacích prostředcích, na teletextu a na internetu také Sazka s předstihem zveřejní přesný termín zahájení prodeje, tj. hodinu, kdy se vstupenky začnou na jednotlivých terminálech prodávat.

"Vzhledem k enormnímu zájmu fanoušků předpokládáme, že zbývající vstupenky na utkání domácí reprezentace a na některé další zvlášť atraktivní duely budou na více než 7 000 terminálech v celé ČR vyprodány v průběhu několika desítek minut," uvedl tiskový mluvčí Sazky Zdeněk Zikmund. "Například ve Finsku, kde se šampionát uskutečnil loni, byly zápasy domácího mužstva vyprodány během dvou hodin," dodal.

Chcete jistotu? Pronajměte si skybox...

"Nejjistější cestou, jak získat vstupenky na všechna zajímavá utkání, včetně semifinále a finále, bezesporu zůstávají místa v klubovém patře a patře skyboxů," doplnil Zdeněk Zikmund. "Jejich prodej je ovšem vázán na pronájem klubového sedadla nebo skyboxu."

To ovšem není žádná laciná záležitost. Roční pronájem skyboxu (luxusní lóže s vlastním barem, obrazovkami, telefonní linkou a balkónkem), vyjde cca na tři milióny korun.  Takzvaná klubová sedadla jsou pak umístěna těsně pod skyboxy a v celé hale jich je 1560. Jejich majitelé za luxusní posezení a spoustu dalších výhod zaplatí 45 000 korun ročně.

Reklama

  3 : 4 Vsetín - Kladno 3 : 4 dohráno
20240422T18 : 00:00+0200
Vsetín vs. Kladno
Vsetín vs. Kladno
Vsetín
Kladno