Hlavní obsah

Sazka Arenu prověří koncerty, vstup zdarma

PRAHA

Víceúčelovou Sazka Arenu, ve které se budou odehrávat zápasy letošního mistrovství světa v hokeji, prověří 23. března dva koncerty, na kterých vystoupí Olympic a hvězdy muzikálu Rebelové. Na oba koncerty, které bude moderovat Petr Rychlý, nabídne Sazka ve svých terminálech vstupenky zdarma.

Článek
Fotogalerie

Dopolední vystoupení od 10:30 bude věnováno především pracovníkům firem, kteří se na stavbě arény podíleli, a zaměstnancům Českých drah, které pro ně vypraví speciální vlakové soupravy. Pro veřejnost bude určeno 3500 volných vstupenek. Na večerní vystoupení od 19:30 bude k mání dokonce 9000 volných vstupenek. V hale má být v obou případech přes dvanáct tisíc diváků.

Cílem zkoušky je otestovat vstupní turnikety, bezpečnostní rámy, sedačky i prověřit akustiku. Série zátěžových zkoušek bude ve čtvrtek 25. března 2004 pokračovat zábavným programem pro pracovníky dodavatelských firem, které na výstavbě arény spolupracovaly. Provoz arény bude slavnostně zahájen 27. března.

Vstupenky na terminálech Sazky

Na dopolední koncert budou volné vstupenky k mání v Informačním středisku Mistrovství světa v ledním hokeji na Václavském náměstí a na vybraných terminálech Sazky v Plzni, Ústí nad Labem, v Berouně, Kladně, Kolíně, Mladé Boleslavi.

Lístky na večerní koncert se budou rozdávat zájemcům od středy 10. března 2004 na všech více než 7 000 terminálech Sazky. Jedna osoba si může vyzvednout nejvýše 5 vstupenek. Lístky se budou na terminálech vydávat tak, jak budou přijímány objednávky.

Sazka Arena obohatí nabídku pro koncerty v hlavním městě. Nabídne podobnou kapacitu jako sportovní hala T-mobile areny na Výstavišti. Pro rozsáhlejší akce pod širým nebem se plánuje na Jižním Městě vznik otevřeného T-mobile Parku.

Reklama

Související témata:
  Třinec - Pardubice dnes 17 : 00
20240420T17 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice
  Rakousko - Česko dnes 18 : 00
20240420T18 : 00:00+0200
Rakousko vs. Česko
Rakousko vs. Česko
Rakousko
Česko