Hlavní obsah

Chomutov srovnal v první lize sérii s Hradcem

Až pátý zápas rozhodne o posledním postupujícím do semifinále první hokejové ligy. Hráči Chomutova dokázali zvrátit nepříznivý vývoj duelu s Hradcem Králové, v úterý vyhráli druhý zápas na vlastním ledě 4:1 a srovnali stav série na 2:2. Duel pravdy se hraje ve čtvrtek na ledě Východočechů.

Článek

Chomutovu vyšel úvod, ve 4. minutě otevřel skóre Boušek. Hostům pomohla k vyrovnání dvouminutová přesilovka pět na tři, střelcem byl ve 21. minutě Petr Suchý. Z narůstající převahy dostal domácí opět do vedení ve 39. minutě Heinisch.

Poslední třetina už byla celá v režii Chomutova, jehož vítězství pečetili ve 46. minutě Jan Šulc a v 57. Plaček. Minutu předtím se na ledě strhla hromadná bitka, po níž muselo sedm hráčů odejít předčasně pod sprchy.

Semifinále již mají jisté hokejisté Českých Budějovic, Mladé Boleslavi a Ústí nad Labem. Všem třem celkům stačil k postupu minimální počet zápasů.

1. hokejová liga - čtvrtfinále play-off
Chomutov - Hradec Králové 4:1 (1:0, 1:1, 2:0)
Branky: 4. Boušek, 39. Heinisch, 46. Jan Šulc, 57. Placek - 21. Petr Suchý. Rozhodčí: Hradil, Skoupý - Klein, Dřínovský. Vyloučení: 9:9, navíc Révay do konce utkání, Trefný a Heinisch 5 min. a do konce utkání - Petr Suchý a Táborský oba do konce utkání, Pavel Suchý a Linhart oba 5 min. a do konce utkání. Využití: 1:1. Diváci: 2800.
Stav série: 2:2

Reklama

Související témata: