Hlavní obsah

Jágr team se chystá na tenis i sobotní oslavu

PROSTĚJOV

Nevídanou koncentraci tuzemských celebrit slibuje sobotní oslava 10 let trvání Jágr teamu na centrálním dvorci tenisového areálu v Prostějově. Blahopřát přijedou olympijský vítěz Roman Šebrle, fotbalový kanonýr Milan Baroš i zpěváci Karel Gott s Helenou Vondráčkovou.

Foto: PRÁVO/Michaela Říhová

Jaromír Jágr

Článek

Po obědě vyvrcholí už v pátek začínající turnaj hokejových osobností ve čtyřhře, v němž se mj. představí mistři světa Martin Straka, Martin Ručinský, Jiří Šlégr či sourozenci František i Tomáš Kaberleové a možná i hosté z ciziny. Taky hlavní protagonista týmu Jaromír Jágr bude na kurtech přítomen, i když hrát se zlomeným malíčkem nemůže.

"Tenisový turnaj i následná večerní show završí týdenní soustředění Jágr teamu na Hané," připomíná trenér Marian Jelínek. Ve 20 hodin se v Prostějově za účasti publika začne natáčet zábavný pořad k výročí Jágr teamu, jemuž přijdou blahopřát a zazpívat Karel Gott i Helena Vondráčková.

"Pod vedením moderátora Martina Dejdara se ale bude i soutěžit, i když půjde o klání zábavného charakteru," prozrazuje manažer pořádající společnosti TK Plus Petr Fridrich s tím, že Jágr team vyzvou na souboj sportovní hvězdy reprezentované Romanem Šebrlem, Milanem Barošem či Jiřím Novákem.

Ve středu fotbalová exhibice

Zapojí se rovněž tým zpěvaček, jehož barvy mají hájit Leona Machálková, Iveta Bartošová či Věra Martinová. "Diváci mají za symbolické vstupné 100 korun jedinečnou možnost spatřit osobností ze světa umění i sportu při netradičních činnostech, " říká Fridrich s tím, že vstupenky jsou ještě k dispozici na recepci hotelu Tennis klub v Prostějově. "Výtěžek celé akce bude věnován na charitativní účely," připomíná.

V roli rozhodčích se objeví letošní česká Miss Kateřina Smejkalová a obě vicemiss Zuzana Štěpanovská a druhá vicemiss Michaela Štoudková. "Pokud se sportovcům nepodaří porazit Jágr team, pak už mohou uspět jedině dámské pěvecké celebrity, pro něž jsou ale připravené úkoly jako co nejrychlejší oblečení hokejové výstroje. Snadné to ale nebudou mít ani hokejisté a uvidíme, jak jim půjde třeba skládání puzzle," prozrazuje ze scénáře Fridrich s tím, že pořad odvysílá ČT 1 v sobotu 27. srpna.

Kondiční soustředění v Prostějově, obsahující cyklistické vyjíždky i posilování s medicinbaly, si v úterý třináct hokejistů Jágr teamu v čele s Prospalem a Strakou zpestřilo večerním bowlingem v Olomouci a ve středu je čeká fotbalová exhibice v Nezamyslicích, kam už za nimi dorazí i kapitán Jágr, aby v rámci svých možností se zraněným prstem absolvoval také část tréninkového cyklu. "Hojí se to pomalu, stále má velkou sádru, zakrývající kromě zlomeného i vedlejší prst levé ruky, lékaři zatím menší dlahu nepovolili," říká Jelínek.

Reklama