Hlavní obsah

Jágr tým čeká tradiční program s exhibicemi i tréninky

PRAHA

Tradiční program, ve kterém jsou vedle tréninků i fotbalové a hokejové exhibice, čeká v létě Jágr tým. Skupina hokejistů působících většinou v zámořských soutěžích se poprvé sejde již v pátek v Košťanech u Teplic, kde se představí v kopačkách. Útočník Jaromír Jágr by se na severu Čech měl objevit také, hrát ale vzhledem k nedávné operaci ramena nebude.

Foto: PRÁVO/Michaela Říhová

Jaromír Jágr.

Článek

"Nastoupí však David Výborný, Honza Hlaváč, Jarda Hlinka, Tomáš Plekanec či Petr Průcha," řekl ČTK manažer Jágr týmu Jan Limport. Zvýšit údernou sílu fotbalového týmu hokejistů, kteří nastoupí proti výběru skupiny Kabát, by měli i Ivan Hašek a Ladislav Vízek.

Již za čtrnáct dní pak bude v Prostějově zahájeno kondiční soustředění, které stejně jako v minulosti povede trenér Marian Jelínek. Ten sice působí v pražské Spartě, ale mistrovský klub jej na tuto akci uvolnil. "Pod jeho vedením se tam bude připravovat dvanáct až patnáct hráčů, což je maximum, které v tamních podmínkách jde," uvedl Limport.

Vedle Výborného, Hlaváče, Průchy či Plekance se v Prostějově objeví například Václav Prospal, Patrik Štefan, Rostislav Olesz, Lukáš Krajíček, Jan Hrdina či Josef Melichar. Ti všichni v průběhu kempu absolvují další fotbalový zápas ve Šlapanicích u Brna, bowling v Olomouci a na závěr se i za účasti dalších hokejových hvězd uskuteční tradiční tenisový turnaj.

Program Jágr týmu:
Pátek 16. června
Fotbalové utkání - Košťany u Teplic.
Pondělí 26. června až pátek 30. června
Kondiční soustředění - Prostějov.
Středa 28. června
Fotbalové utkání - Šlapanice u Brna.
Čtvrtek 29. června
Bowling - Olomouc.
Pátek 30. června až sobota 1. července
Tenisový turnaj "BENZINA NHL OPEN" - Prostějov.
Středa 5. července
Fotbalové utkání - Zichovec u Prahy.
Čtvrtek 10. srpna
Hokejová exhibice - Plzeň.
Neděle 20. srpna až pátek 25. srpna
Hokejové soustředění - Prostějov.
Čtvrtek 24. srpna
Hokejová exhibice - Olomouc.

Reklama