Hlavní obsah

Kohn přispěl asistencí k výhře Espoo na ledě Jokeritu

PRAHA

Hokejisté Blues Espoo porazili v nedělní dohrávce finské ligy třetí Jokerit Helsinky 5:4 a v tabulce se svým soupeřům přiblížili na rozdíl devíti bodů. Jednou asistencí se na výhře hostujícího týmu podílel český útočník Ladislav Kohn, který za nerozhodného stavu 3:3 přihrál na čtvrtý gól Blues.

Článek

Hokejisté Chimiku MO potvrdili v nedělní dohrávce ruské ligy roli favorita a předposlední tým tabulky Křídla sovětů porazili 4:2. Sami se díky vítězství se posunuli na páté místo.

Lulea remizovala s Djurgaardenem

Svěřenci trenéra Slavomíra Lenera z Luley remizovali v nedělní dohrávce švédské hokejové ligy s Djurgaardenem 3:3 a v tabulce se před svými soupeři udrželi s bodovým náskokem na sedmém místě.

Vedoucí Slovan prohrál s poslední Skalicí

Hokejisté Slovanu Bratislava nečekaně zaváhali na ledě Skalice a poslednímu týmu soutěže dopřáli ve 22. kole extraligy třetí vítězství v sezóně. Svěřenci trenéra Rostislava Čady prohráli 0:2 a jejich náskok v čele tabulky se ztenčil na šest bodů.

Druhý Zvolen pod vedením Ladislava Svozila vyhrál 4:2 nad čtvrtým Trenčínem. Dvěma góly se na výhře podílel Filip Turek, na jeden z nich mu přihrál Luděk Krayzel. Nezaváhaly ani třetí Košice, které přehrály i díky dvěma brankám a asistenci Miroslava Javína Poprad 6:2.

Ficencův gól zachránil hokejisty Ingolstadtu

Hokejisté Ingolstadu udolali v nedělním utkání německé ligy poslední tým tabulky Duisburg 4:3 až v prodloužení a na vedoucí Mannheim, který vyhrál nad úřadujícími šampiony z Eisbären Berlín 3:2, ztrácejí na druhém místě už čtyři body. Od porážky Ingolstadt zachránil Jakub Ficenec, který necelé tři minuty před koncem vyrovnal na 3:3 a vynutil si prodloužení.

Rusko - 23. kolo:
Křídla sovětů - Chimik MO 2:4.
Finsko - 25. kolo:
Jokerit Helsinky - Blues Espoo 4:5 (za hosty Kohn 0+1).
Švédsko - 20. kolo:
Djurgaarden - Lulea 3:3.
Slovensko - 22. kolo:
Košice - Poprad 6:2 (2:1, 3:1, 1:0), Martin - Žilina 2:3 (0:2, 2:1, 0:0), Nitra - Liptovský Mikuláš 6:2 (2:1, 1:1, 3:0) , Skalica - Slovan Bratislava 2:0 (0:0, 0:0, 2:0), Zvolen - Trenčín 4:2 (2:1, 0:0, 2:1).
Německo - 20. kolo:
Duisburg - Ingolstadt 3:4 v prodl. (za hosty Ficenec 1+1), Hannover - Kolín nad Rýnem 1:3, Iserlohn - Frankfurt 0:1, Krefeld - Düsseldorf 2:3, Mannheim - Eisbären Berlín 3:2, Norimberk - Hamburk 4:7, Straubing - Augsburg 1:4.

Reklama

Související témata: