Hlavní obsah

Hubník na hostování do FK Moskva

OLOMOUC

Stoper olomoucké Sigmy a reprezentační jednadvacítky Roman Hubník odchází na půlroční hostování s opcí do FK Moskva. V úterý v noci se na tom dohodli zástupci obou klubů. Právu to ve středu potvrdil ředitel Hanáků Jiří Kubíček s tím, že k podpisu smlouvy by mělo dojít ještě ve středu ve španělském Alicante, kde je FK na soustředění.

Foto: PRÁVO/Michaela Říhová

Roman Hubník (vlevo) může být spokojený

Článek

"Čeká se, až tam z Argentiny dorazí šéf moskevského klubu Jurij Bělous," vysvětlil Kubíček a dodal, že hráč v úterý večer odlétá z Prahy s manažerem Viktorem Kolářem do Moskvy na zdravotní testy. "Projde-li, okamžitě zamíří za novým týmem do Alicante," doplnil Kubíček.

Sigma podle něj, uplatní-li FK opci, zinkasuje částku okolo 3,5 miliónu Eur a dalších dvacet procent by pak měla dostat z jeho případného dalšího přestupu.

Sám Hubník moskevský klub považuje za přestupní stanici. "Po zahraničním angažmá jsem toužil už delší dobu. Jsem proto rád, že to konečně vyšlo. Věřím, že se v Moskvě prosadím a otevřu si tak dveře do ještě kvalitnějšího klubu i soutěže," řekl Právu Hubník.

Reklama

Související témata: