Hlavní obsah

Hokejový brankář Hudáček bude chytat za Zvolen

ZVOLEN

Zkušený český hokejový brankář Vladimír Hudáček, jenž za dva týdny oslaví šestatřicáté narozeniny, bude chytat za Zvolen. Člen kádru mistrů světa z let 2000 a 2001 byl bez angažmá od konce srpna, kdy mu předčasně po dvou a půl měsících vypověděl smlouvu CSKA Moskva.

Článek

Hudáček přichází do trápícího se slovenského klubu místo Petra Ševely, jenž byl společně s útočníky Tomášem Škvaridlem a Rastislavem Gašparem po sérii špatných výsledků propuštěn. "Cítili jsme to v kloubech, potřebujeme posílit brankářský post. Takže jsme angažovali zkušeného brankáře. Věříme, že Vladimír Hudáček bude přínosem," uvedl na oficiálním klubovém webu generální manažer Ivan Piovarči.

Hudáček se v aktuálně devátém týmu dvanáctičlenné tabulky slovenské extraligy setká s krajany Janem Dlouhým, Luďkem Krayzlem, Filipem Turkem, Janem Kopeckým a trenérem Ladislavem Svozilem.

Mnohanásobný účastník turnajů Euro Hockey Tour Hudáček má za sebou bohatou klubovou kariéru. V české lize chytal za Jindřichův Hradec, pražskou Slavii, Vítkovice, Karlovy Vary, Plzeň, Zlín a České Budějovice. Od roku 2003 působil v Molotu Perm a poté krátce v Metallurgu Novokuzněck.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články