Hlavní obsah

Bulis byl u dvou ze tří gólů Chimiku MO v ruské lize

MOSKVA

Český útočník Jan Bulis byl ve čtvrtek u dvou ze tří branek Chimiku MO v zápase ruské hokejové ligy na ledě Novosibirsku, který hosté vyhráli 3:1. V tabulce se tak jeho tým kolo před koncem základní části posunul na třetí příčku před CSKA Moskva, které až v samostatných nájezdech porazilo v městském derby Spartak.

Článek

Novosibirsk sice vedl nad Chimikem zásluhou Milovzorova, ale už v páté minutě vyrovnal po Bulisově přihrávce Ekman. Spolupráce stejných dvou hráčů pak stála za gólem v poslední minutě do prázdné branky. Pavel Rosa zase přispěl asistencí k výhře Omsku na ledě Čeljabinsku.

Čeští hráči zařídili i vítězství Ufy nad Magnitogorskem. Na první a zároveň vítěznou branku domácích přihráli Nurtdinovi Michal Mikeska a Radek Philipp.

Rusko - 56. kolo:
Chabarovsk - Petrohrad 0:1, Čeljabinsk - Omsk 2:6 (za hosty Rosa 0+1), Nižněkamsk - MVD Podolsk 2:3, Nižnij Novgorod - Dynamo Moskva 3:1, Novokuzněck - Kazaň 4:1, Novosibirsk - Chimik MO 1:3 (za hosty Bulis 0+2), Spartak Moskva - CSKA Moskva 3:4 po sam. nájezdech, Togliatti - Čerepovec 2:1 po sam. nájezdech (za hosty Straka 0+1), Ufa - Magnitogorsk 3:0 (za domácí Mikeska 0+1, Philipp 0+1), Viťaz Čechov - Jaroslavl 5:6 po sam. nájezdech (za hosty Irgl 0+1)

Reklama

Související témata: