Hlavní obsah

Marek rozhodl v nájezdech čtvrtfinálový zápas s Dynamem

MOSKVA

Samostatný nájezd českého útočníka Jana Marka, který si v utkání připsal ještě gól ze hry a asistenci, rozhodl první zápas čtvrtfinále play-off ruské hokejové ligy mezi Magnitogorskem a Dynamem Moskva. Moskevští svěřenci trenéra Vladimíra Vůjtka dokázali na ledě obhájců titulu dotáhnout dvoubrankovou ztrátu a pět vteřin před koncem třetí třetiny pak vyrovnali i na 3:3, v nájezdech se však prosadil favorit.

Článek

Uspěla také Ufa, nejlepší celek základní části ve čtvrtek vyhrál 3:1 nad Čerepovcem. Domácí vedli už po šesti minutách o dvě branky, na jediný soupeřův gól pak přihrál český útočník Josef Straka. Tarasova, který dostal v brance Ufy přednost před Milanem Hniličkou, překonal po Strakově asistenci Trubačov.

Ve zbývajících zápasech nedaly domácí týmy ani gól. Moskevský CSKA prohrál 0:6 s Kazaní, v jejímž dresu se na dvou brankách podílel Petr Čajánek, Petrohrad zvítězil v Jaroslavli 4:0.

Výsledky - první zápasy čtvrtfinále play-off:
Ufa - Čerepovec 3:1 (za hosty Straka 0+1), Magnitogorsk - Dynamo Moskva 4:3 po sam. nájezdech (za domácí Marek 2+1), CSKA Moskva - Kazaň 0:6 (Čajánek 1+1), Jaroslavl - Petrohrad 0:4..

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NHL

Toronto - Boston 2:4

Video
Boston i díky Pastrňákovi vyhrál v Torontu a vede sérii. Slaví i Hertl
NačítámNačíst další články