Hlavní obsah

V německé hokejové lize se hrálo utkání téměř tři hodiny

BERLÍN

Přestože začalo sobotní utkání čtvrtfinále německé hokejové ligy mezi Kolínem a Mannheimem v sobotu již v půl šesté večer, konečného výsledku se diváci dočkali až po půlnoci. V nejdelším zápasu historie této soutěže rozhodli o svém vítězství 5:4 domácí až v šestém prodloužení, hokejisté museli strávit na ledě celkem 168 minut a 16 sekund čistého času.

Článek

O padesát minut tak aktéři sobotního duelu předčili dosavadní maximum, při kterém ve čtvrtek hrál Iserlohn s Hamburkem tři dvacetiminutovky navíc. K absolutnímu rekordu, stanovenému týmy NHL Detroitem a Montrealem v roce 1932, scházelo v sobotu pouze osm minut a 16 sekund. O vítězi utkání rozhodla střela Kanaďana Tallaireho, jemuž asistoval český útočník Kamil Piroš. Kolín se ujal v sérii hrané na čtyři vítězná utkání vedení 2:1.

Výsledky - čtvrtfinále, 3. zápasy:
Kolín nad Rýnem - Mannheim 5:4 v šestém prodl. (za domácí Piroš 0+1), stav série 2:1, Norimberk - Düsseldorf 1:2, stav série 1:2; Eisbären Berlín - Hamburk 6:1, stav série 2:1; Frankfurt - Iserlohn 3:4 v prodl., stav série 1:2.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články