Hlavní obsah

Skandál v zákulisí play-off slovenské extraligy

BRATISLAVA

Přímo ve VIP sektoru zimního stadiónu v Trenčíně došlo v úterý k vážnému konfliktu mezi zástupci Dukly Trenčín a Slovanu Bratislava. Jeden ze sponzorů trenčínského klubu utrpěl vážná zranění po útoku bodyguarda spolumajitele bratislavského celku Erika Assimakopouluse. Napadený muž utrpěl vážná zranění hlavy.

Článek

Po ukončení šestého semifinálového utkání představitelé trenčínského klubu potvrdili, že jejich dlouholetý sponzor utrpěl po útoku otok mozku, zlomeniny nosu a lícní kosti. Policie případ vyšetřuje jako ublížení na zdraví. Vedení Dukly Trenčín zvažuje svou neúčast na rozhodujícím sedmém utkání semifinálové série, které se odehraje ve čtvrtek v Bratislavě.

Generální manažer Slovanu Bratislava Róbert Pukalovič o konfliktu nevěděl. "Pokud je to pravda, já takové chování odsuzuji," řekl. "Rádi bychom zdůraznili, že celou politováníhodnou záležitost nezpůsobil oficiální představitel klubu a navíc k ní došlo až hodinu po skončení střetnutí, kdy už byla oficiální část výpravy spolu s hokejisty na cestě do Bratislavy," dodal v tiskovém prohlášení předseda představenstva bratislavského klubu Maroš Krajči.

V dramatické sérii Slovan otočil nepříznivý vývoj série z 1:3 na 3:3. Hokejisté Trenčína i Slovanu dokázali jednou zvítězit na ledě soupeře a rozhodne se ve čtvrtek na Slovanu, který skončil v základní části na prvním místě. Osm tisíc vstupenek na rozhodující utkání bylo vyprodáno za hodinu.

Reklama

Související témata: