Hlavní obsah

V německé lize skončil mistr i nejlepší tým základní části

BERLÍN

Už v pátém utkání čtvrtfinále skončily pro Mannheim sny o obhajobě mistrovského titulu. Orli dnes prohráli 1:4 v Kolíně nad Rýnem, na jehož jednu branku přihrál Kamil Piroš, a stejným výsledkem ztratili i celou sérii.

Článek

Ještě větším překvapením je konec loňského finalisty Norimberku, jenž se navíc pyšnil vizitkou nejlepšího týmu základní části. Mužstvo Ice Tigers podlehlo doma 2:3 Düsseldorfu, který na začátku ročníku vedl Slavomír Lener, a také pro ně sezona nečekaně skončila. Od zavedení play off v roce 1981 vypadl poprvé vítěz dlouhodobé části už ve čtvrtfinále.

Postup si v pěti zápasech zajistili také Eisbären Berlín, kteří získali čtvrtou výhru po výhře nad Hamburkem v prodloužení. Poslední semifinalista vzejde ze série Frankfurt - Iserlohn, v níž vede Iserlohn 3:2.

Výsledky - čtvrtfinále, 5. zápasy:
Eisbären Berlín - Hamburk 4:3 v prodl., konečný stav série 4:1, Frankfurt - Iserlohn 4:2, stav série 2:3, Kolín n. R. - Mannheim 4:1 (za domácí Piroš 0+1), konečný stav série 4:1, Norimberk - Düsseldorf 2:3, konečný stav série 1:4.

Reklama

Související témata: