Hlavní obsah

Ani dvě branky Sýkory nezabránily debaklu Davosu s Curychem

PRAHA

Český útočník Petr Sýkora sice dvakrát skóroval za Davos ve švýcarské hokejové lize, ale nikdo ze spoluhráčů se už k němu nepřidal a jeho tým podlehl Curychu vysoko 2:6. To obránce Radek Hamr mohl s Klotenem slavit vítězství 4:3 po samostatných nájezdech na ledě Fribourgu. Český reprezentant asistoval u dvou branek hostujícího týmu.

Článek

Debakl na domácím ledě zažil i Jan Alinč v německé lize, když jeho Duisburg prohrál s Kasselem 3:7. Alinč přihrál na jeden gól, jeho spoluhráč Michal Sup se do statistik nezapsal. Z hostujícího celku se nejvíce blýskl Thorben Saggau, autor dvou branek a jedné přihrávky.

Švýcarská hokejová liga - 35. kolo:
Ambri/Piotta - Langnau 4:1, Davos - Curych 2:6 (za domácí Sýkora 2+0), Fribourg - Kloten 3:4 po sam. nájezdech (za hosty Hamr 0+2), Lugano - Zug 4:7.
Německá hokejová liga - 37. kolo:
Duisburg - Kassel 3:7 (za domácí Alinč 0+1), Düsseldorf - Wolfsburg 2:1, Eisbären Berlín - Hannover 2:5, Hamburk - Mannheim 3:2, Kolín nad Rýnem - Krefeld 3:4 v prodl., Norimberk - Straubing 1:4, Augsburg - Iserlohn 4:3 v prodl., Frankfurt - Ingolstadt 0:1 (Ficenec 0+1).

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články