Hlavní obsah

Hokejisté Linköpingu budou hrát ve čtvrtfinále se Skellefteou

STOCKHOLM

Švédská hokejová liga zná dva dny po skončení základní části dvojice pro čtvrtfinále play off. Vítěz základní části Färjestad s českým obráncem Martinem Ševcem si vybral za soupeře sedmý celek tabulky Brynäs, druhý Linköping s českým trenérem Slavomírem Lenerem a útočníky Jaroslavem Hlinkou a Janem Hlaváčem zvolil šestou Skellefteu s bekem Pavlem Skrbekem.

Článek

Třetí Frölunda chtěla pátou Luleu s forvardem Martinem Chabadou a zadákem Radkem Philippem a obhájce titulu HV 71 s útočníkem Kamilem Pirošem narazí na osmou Timru s útočníkem Petrem Tenkrátem. Čtvrtfinálové boje začnou ve čtvrtek.

Při volbě, která určuje soupeře pro čtvrtfinále a vysílá ji přímým přenosem i švédská televize, si mohl Färjestad vybrat mezi sedmým Brynäs a osmou Timrou. Druhý Linköping pak mezi šestou Skellefteou a jedním z dvojice celků, po kterém nesáhl Färjestad, tedy Timrou. Pak si zvolila třetí Frölunda mezi zbývající Luleou a Timrou a na HV 71 zbyl poslední sok (Timra).

Dvojice pro čtvrtfinále švédské hokejové ligy: Färjestad - Brynäs, Linköping - Skelleftea, Frölunda - Lulea, HV 71 - Timra.

Reklama

Související témata: