Hlavní obsah

Ve Slovanu Bratislava končí čtyři čeští obránci

BRATISLAVA

V hokejovém Slovanu Bratislava končí po neúspěšném pokusu o obhajobu titulu z posledních dvou let všichni čtyři čeští obránci Martin Výborný, Jan Srdínko, Ivo Kotaška a Martin Hlavačka. Představitelé semifinalisty letošního ročníku slovenské extraligy to v úterý uvedli na klubovém webu v rámci velkých změn, které slavný tým pro nový ročník čekají.

Článek

Jednou ze změn by mohl být i přesun Antonína Stavjani na pozici hlavního trenéra. Bývalý třinecký kouč přišel do Slovanu před play off a doplnil Róberta Pukaloviče, jenž mužstvo v průběhu sezóny převzal od Zdena Cígera.

Navzdory zklamání v podobě vyřazení v semifinále se Skalicí by mohl Stavjaňa u týmu zůstat. "Zatím je všechno ve stadiu jednání. Dokud nic není na papíře, není nic jistého. Zájem o spolupráci je, ale zatím dohoda není zpečetěná," citoval server pravda.sk dvojnásobného mistra světa Stavjaňu.

Zatímco trio Výborný, Kotaška a Hlavačka posílilo Slovan až v závěru základní části, Srdínko hrál ve slovenské metropoli od roku 2006 kromě dvanáctizápasového intermezza v Kladně na začátku této sezony. Pětatřicetiletý obránce letos marně útočil na zisk svého jubilejního desátého mistrovského titulu.

Velké změny čekají i útok Slovanu, kde končí smlouvy osmi hráčům včetně Marka Urama. Mistr světa z roku 2002, jenž má za sebou angažmá ve Znojmě a Vítkovicích, působil ve Slovanu v minulých třech sezónách.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články