Hlavní obsah

Oblékne Procházka dres Kladna nebo Vítkovic?

PRAHA

Jen tři ligová utkání sehrál za hokejisty ruského Voskresensku čtyřnásobný světový šampión Martin Procházka, ve čtvrtek se tam domluvil na předčasném ukončení smlouvy.

Foto: PRÁVO

Martin Procházka

Článek

"Kontrakt vycházel z jeho dřívější smlouvy s Omskem a nyní se obě strany dohodly, že podpisy s okamžitou platností ruší," prozradil Právu hráčův agent Jiří Hamal.

Vedení Chimiku po třech porážkách přiznalo rozčarování, ruská média píší o chystané čistce v hráčském kádru a vážně ohrožena má být i pozice trenéra Bragina. Procházka se netajil, že také on není zcela spokojen s působením v klubu, kde nefungovala i řada nehokejových věcí, proto zatím sebou do Ruska nevzal ani rodinu.

Po letech možná opět v extralize

O dalším působení 31letého útočníka se má rozhodnout v nejbližších dnech. "Až přiletí do Česka, bude asi chvíli potřebovat klid, a pak si sám vybere, zda zvolí další pobyt v cizině anebo po dvou letech zase nastoupí v extralize," naznačil Hamal. Vítkovice, jejichž dres doma oblékal naposledy, i Procházkovo mateřské Kladno, už registrují návrat reprezentanta a potvrzují i možný zájem o jeho angažmá.

Zatím se Procházka dohodl na možnosti v Kladně trénovat. "Domluvil jsem se na tom s trenérem Müllerem, zítra prý můžu přijít," hlásil skvělý bruslař a střelec do mobilního telefonu v rozhovoru pro ČTK. Možnost, že znovu oblékne kladenský dres i v extraligových zápasech, prý není vyloučená. "Mám asi čtyři nabídky z tuzemska i z Evropy, ale všechno je ještě příliš čerstvé a než se rozhodnu, chci si nejprve všechno důkladně promyslet. Vždyť jsem z Ruska přijel domů teprve včera večer," požádal o dva až tři dny strpení.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články