Hlavní obsah

Šatan oslavil návrat do slovenské extraligy třemi góly

BRATISLAVA

V pátečním utkání slovenské extraligy nastoupil v drese Slovanu Bratislava Miroslav Šatan. Svůj návrat oslavil třemi góly do sítě Skalice. Slovan zvítězil na svém ledě 6:0 a diváci měli příležitost k bouřlivým oslavám.

Foto: Marián Peiger, ČTK

Miroslav Šatan

Článek

Šatan měl před utkáním trochu obavy, zda zvládne celé utkání. „Nebylo to tak špatné, jak jsem se obával. Jsme rád, že jsme vyhráli a že jsem k tomu přispěl trochu i já,“ uvedl slovenský reprezentační útočník.

V úvodu utkání to však na žádnou slávu nevypadalo. V příštím roce Slovensko pořádá mistrovství světa v ledním hokeji a bratislavský stadión Slovanu je v rekonstrukci. Slovan hraje svá domácí utkání na stařičkém stadionu Vladimíra Dzurillu v Ružinově. Ten se těsně před úvodním buly zahalil do tmy a technikům trvalo 30 minut, než poruchu odstranili. Šatan to bral s úsměvem a novinářům řekl, že na nástupy ve tmě je z NHL zvyklí. „Tam to však netrvá půl hodiny,“ dodal.

Šatan hrál své poslední soutěžní utkání v dresu Bostonu Bruins. V současné době čeká na nabídku ze zahraničí. Trvalý návrat do slovenský extraligy zatím vylučuje.

Reklama

Související témata: