Hlavní obsah

Ujfaluši přestoupil z Atlétika Madrid do Galatasaray za Barošem

ISTANBUL

Fotbalový obránce Tomáš Ujfaluši přestoupil z Atlétika Madrid do Galatasaraye Istanbul. V novém působišti podepsal smlouvu na dva roky s roční opcí a stane se tak spoluhráčem jiného českého hráče Milana Baroše. O přestupu informoval Ujfalušiho agent Dalibor Lacina. V Madridu měl Ujfaluši platný kontrakt do 30. června 2014.

Foto: Susana Vera, Reuters

Tomáš Ujfaluši v dresu Atlétika Madrid

Článek

"Atlético souhlasilo se zveřejněním přestupu, který byl až dnes administrativně uzavřen podpisem nové hráčské smlouvy v novém působišti," řekl manažer.

Pro jednatřicetiletého stopera to bude už čtvrté zahraniční angažmá. Po odchodu z Olomouce působil v Hamburku, Fiorentině a naposledy v Atlétiku, kde patřil k základním pilířům defenzivy. S madridským klubem vyhrál i Evropskou ligu a Superpohár, ve Španělsku působil přesně tři roky.

Turecký klub se dohodl s Atlétikem Madrid na podmínkách přestupu už během víkendu a na svém webu oznámil, že s Ujfalušim jedná o smlouvě. Podle nového ředitele Galatasaraye Ünala Aysala by měli Ujfalušiho z Atlétika do Turecka následovat i nejlepší hráč loňského mistrovství světa Uruguayec Diego Forlán a španělský útočník José Antonio Reyes.

Reklama

Související témata: