Hlavní obsah

Hokejista Peter Forsberg bude modelem

Něco úplně nového si vyzkouší švédský hokejista Peter Forsberg. Hvězda celku MoDo a jeden z nejlepších světových hokejistů vymění hokejové nádobíčko za předváděcí mola. Slavný 31letý útočník bude ústřední tváří vánoční kampaně oděvní společnosti MQ s názvem "Švédský muž".

Foto: ČTK

Švéd Peter Forsberg s Hartovou trofejí (vpravo) pro nejužitečnějšího hráče a s cenou Arta Rosse pro nejproduktivnějšího hokejistu.

Článek

Majitel Hartovy trofeje z roku 2003, který během současné výluky v NHL hraje za švédské MoDo, bude shlížet z billboardů po celé Skandinávii v oblečení od elegantního tmavého obleku po džíny a koženou bundu.

Marketingový ředitel MQ Joakim Holmstrand si spolupráci s hokejovou hvězdou pochvaloval. "Forsberg je skvělým příkladem pro švédské muže a opravdovým vánočním snem švédských žen," vysvětlil.

Forsberg svůj honorář, který za neobvyklou roli manekýna získá, rozdělí mezi charitativní fond NHL Icebreakers a hokejový klub MoDo. "Práce modela pro mě byla naprosto novou zkušeností. Lidé mě obvykle vídají, když jsem zpocený a na hlavě mám naraženou helmu," komentoval svůj výlet do světa módy.

Reklama