Hlavní obsah

Cíger se opět vrací k hokejistům Slovanu Bratislava

BRATISLAVA

Slovenský hokejista Zdeno Cíger se podruhé v relativně krátké době vrací do Slovanu Bratislava. Šestatřicetiletý útočník se s mistrovským klubem dohodl na smlouvě do konce sezóny. Televizi TA3 to řekl generální manažer a viceprezident klubu Maroš Krajči.

Článek

Bývalý reprezentant Cíger se v minulé sezóně vrátil po několikaměsíční pauze do sestavy Slovanu krátce před začátkem základní části a nakonec s klubem slavil titul. Poté sice opět ukončil kariéru, ale již od středy znovu s týmem trénuje.

"Nevím, jestli nastoupí v našem dresu za pět nebo sedm dní, ale bude to již brzo," řekl Krajči. "Zdena jsme přesvědčovali k návratu čtyři nebo pět měsíců. A to nejen my funkcionáři, ale i hráči," dodal generální manažer trápícího se týmu, jenž prý bude hledat další posily i z České republiky.

Slovanu se zatím v sezóně, v níž má obhajovat titul, příliš nedaří. Výsledkovou krizi odnesl začátkem prosince nástupce úspěšného trenéra Miloše Říhy Josef Augusta odvoláním, v týmu skončil například i zkušený český brankář Pavel Barta. Po dnešním ligovém kole patří Slovanu až šesté místo v desetičlenné tabulce.

Reklama