Hlavní obsah

Vůjtek při návratu televizního hrdinu Krola nenapodobil

KLADNO

Po ukončení úspěšné kariéry se rozhodli vrátit na extraligový led. Příběhy Vladimíra Vůjtka a seriálového hrdiny Poslední sezóny Jana Krola jsou si podobné. "Však mi to také v kabině připomněli, když jsem šel poprvé trénovat zrovna v den, kdy seriál v televizi začínal," usmíval se útočník Třince po své obnovené premiéře na ledě Kladna.

Foto: internet

Vladimír Vůjtek

Článek

Postava ztvárněná Martinem Dejdarem se před českým publikem uvedla gólem, to se Vůjtkovi včera nepovedlo, ale se svým návratem byl vcelku spokojen. "Už jsem se na zápas strašně těšil a fyzicky se cítil v pohodě. Akorát načasování bylo horší. Ale nejvíc mě samozřejmě štve ten výsledek," posteskl si čtyřiatřicetiletý hráč po porážce 3:5.

Sestava 22. kola hokejové O2 extraligy podle redakce Sport.cz
Lašák (Pardubice - potřetí v sestavě kola) - Pácal (Třinec-2), Vykoukal (Sparta-2) - Kracík (Plzeň-1), M. Procházka (Kladno-2), Kraft (K. Vary-1).

Zápas musel absolvovat se starými holemi, zápasové hokejky jsou teprve na cestě z Finska. "Někde se zatoulaly, vzniklo nedorozumění, ale měly by brzo dorazit," věřil nejproduktivnější hráč mistrovství světa 1997.

Na ledě včera nebyl vidět tolik, jak od něj v Třinci očekávají. "Ale svoje si odehrál, čekáme, že až se sehraje s týmem a dožene kondici, měl by být adekvátní náhradou za Kudrnu," říkal třinecký asistent Jan Daneček. "Já se budu snažit, ale v Třinci je mužstvo skvěle poskládané, máme tu výborné tři lajny," líčil Vůjtek.

Reklama

Související témata: