Hlavní obsah

Steberovi stačilo k dobytí liberecké pevnosti 19 vteřin

LIBEREC

První letošní gól Jana Stebera rozhodl o tom, že hokejisté Liberce prohráli poprvé v základní části ve své Tipsport Areně. Třinečtí Oceláři porazili Bílé Tygry 1:0 a ukončili tak jejich sérii 40 vítězných domácích zápasů . "Vůbec mě nenapadlo, že by to mohl být gól jediný. Liberec totiž dokáže doma zápasy otáčet," tvrdil po utkání hrdina zápasu.

Článek

"Podařilo se nám však vedení udržet, výborně zachytal brankář Vojtek," řekl Steber novinářům po zápase. Brankáře Milana Hniličku překonal již po devatenácti vteřinách. "Osobně jsem takhle rychlý gól nikdy nedal i proto, že jsem nikdy nehrál v první lajně," usmíval se jednadvacetiletý útočník.

Steberovi k brance pomohla asistence Zdeňka Skořepy. "Trochu mu ujel puk a já jsem se náhle octl před brankou. Doklepl jsem to do ní a v první chvíli jsem ani nevěděl, že je to gól," přiznal třinecký hrdina.

Přihrávajícího Skořepu těšilo, že to byl zrovna Třinec, kdo libereckou sérii ukončil. "Podařilo se nám dát gól už v devatenácté vteřině, což je neobvyklé. V dalším průběhu nás hodně podržel Martin Vojtek v brance a měli jsme i trochu štěstí," přiznal Skořepa.

Reklama

Související témata:
  Třinec - Pardubice dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články