Hlavní obsah

Jarda se mi smál, že jsem dřevák, smál se Viktor Hübl

ČESKÉ BUDĚJOVICE

Českobudějovičtí toužili v utkání po skalpu Chemopetrolu, aby jim více neunikal vedoucí Liberec. Litvínov naproti tomu prahnul po zacelení vlastní bodové mezery, která vznikla po poslední domácí prohře s výrazně oslabenou Plzní. Ale kdo ví, jak by utkání skončilo, kdyby v domácí sestavě nebyl autor hattricku Viktor Hübl.

Foto: PRÁVO/Lukáš Táborský

Viktor Hübl ještě v dresu Litvínova(ve žlutém).

Článek

Pro domácího ostrostřelce se jednalo o velmi prestižní a pikantní souboj ještě z několika důvodů navíc. Sám v Litvínově několik sezon působil, než se v sezóně 2005/06 oblékl do dresu Jihočechů. V barvách chemiků navíc na pozici gólmana stále působí jeho mladší bratranec Jaroslav.

Sestava 33. kola hokejové O2 extraligy podle redakce Sport.cz:
Trvaj (Znojmo-3) - Zíb (Liberec-4), Mudroch (Karlovy Vary) - Čaloun (Pardubice-2), V. Hübl (Č. Budějovice-3), M. Růžička (Znojmo).

"S bratrancem jsme po zápase měli čas prohodit jen pár slov. Myslím, že mám vybráno na dlouhou dobu dopředu, teď bylo těch střeleckých úspěchů nějak moc," řekl spokojeně osmadvacetiletý Viktor Hübl.

Ten své tři branky rozložil do první a třetí třetiny, když v závěrečné části skóroval dvakrát během necelých pěti minut. S devatenácti góly tak má nakročeno ke své střelecky nejúspěšnější extraligové sezóně.

"V předchozích dvou vzájemných zápasech jsem ho nepřekonal a Jarda se mi smál, že jsem dřevák. Tak jsem mu to dneska vynahradil," zasmál se pobaveně na účet litvínovského gólmana, kterému pokazil nejen Vánoce, ale také blížící se čtyřiadvacáté narozeniny.

Reklama

Související témata: