Hlavní obsah

Ustrnul sundal rukavice, když jel bránit Řezníčka

KARLOVY VARY

V sestavě Karlových Varů se obránce Libor Ustrnul objevil po dlouhé pauze zaviněné problémy se zády. Svůj první zápas po návratu ale nedohrál. Dvanáct vteřin před koncem utkání s Kladnem ho rozhodčí Rejthar poslal předčasně do kabin, jelikož bez rukavic zasáhl do potyčky Řezníčka se Ševcem.

Foto: SPORT.CZ/Tomáš Fliegl

Obránce Karlových Varů Libor Ustrnul

Článek

"Byl jsem připravený, jen jsem čekal na povel. Trenér obránců pan Baďouček mi řekl: Běž tam a udělej pořádek. Věděl jsem, že se nebudu mlátit, protože on byl zezadu. Jenom jsem ho stáhl dolů, aby skončil se šaškárnami," popisoval Ustrnul situaci, za kterou si vysloužil aplaus tribun.

Sudí Rejthar ale tolik pochopení neměl, Ustrnulovi za shození rukavic automaticky udělil trest ve hře. "Nemohl jsem to nechat plavat. Jenom jsem bránil našeho nejlepšího obránce," vysvětloval mohutný bek, který tak určitě nenastoupí v pátek v Pardubicích.

Není vyloučeno, že za prohřešek bude Ustrnul dodatečně trestán. "Počkáme si, jestli se tím bude zabývat vedení soutěže, pak se rozhodneme i my, jak s tím naložíme," uvedl sekretář Energie Jiří Holý.

Reklama

Související témata:
  Pardubice - Třinec dnes 18 : 00
20240424T18 : 00:00+0200
Pardubice vs. Třinec
Pardubice vs. Třinec
Pardubice
Třinec