Hlavní obsah

ON-LINE: 34. kolo hokejové O2 extraligy

PRAHA

Pět šroubů zpevňuje operovanou klíční kost elitního centra karlovarských hokejistů Milana Kraft a jehož lékaři nepustí na led dřív než koncem února."Kraft by tak naskočil nejdříve v play-off, kam se snad konečně dostaneme," připustil kouč Zdeněk Venera.

Foto: PRÁVO/Michaela Říhová

Radost v podání hokejistů Karlových Varů.

Článek

"V polovině ledna jdu na rentgen a věřím, že začnu hrát dřív. Zatím mohu jen jezdit na kole a posilovat břišní svaly," uvedl pro ČTK útočník.

Jeho spoluhráče čeká dnes už v 17 h v Pardubicích přímý souboj o čtvrtou příčku. "Chceme na ní prožít Vánoce a k tomu musíme vyhrát, a tedy proměňovat šance," má jasno trenér Pardubic Miloš Říha, který do branky za nemocného Lašáka pošle Koutského. "Vsadíme na bojovnost a náš tradičně urputný hokej," slibuje však Venera, jehož tým šestkrát po sobě bodoval a nezastavila ho ani reprezentační pauza.

Hráči Pardubic si během ní zase zkusili armádní cvičení. "Nejdříve mě to moc nebralo, ale když jsem si vyzkoušel řízení transportéru, protože na tank jsem si opravdu netroufl, tak to byl super zážitek. Je to skoro jako s autem, a to zvládám," líčí útočník Jan Čaloun.

Hokejová O2 extraliga - 34. kolo
17:00Pardubice - K. Varyon-line
17:00Vítkovice - Liberecon-line
17:00Zlín - Spartaon-line
17:30Znojmo - Č. Budějoviceon-line
17:30Litvínov - Třinecon-line
17:30Kladno - Plzeňon-line
19:00Slavia - Vsetínon-line

Reklama

  Třinec - Pardubice dnes 17 : 00
20240420T17 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice