Hlavní obsah

Českobudějovické hokejisty posílí Krajči a Stantien

ČESKÉ BUDĚJOVICE

Hokejisty Českých Budějovic posílí pro závěr sezóny slovenský útočník Róbert Krajči. Pětadvacetiletý hráč přichází na hostování do konce sezóny ze Žiliny. Vedení HC Mountfieldu se zároveň dohodlo se Vsetínem na okamžitém uvolnění útočníka Romana Stantiena, který měl do Českých Budějovic podle původní dohody zamířit až 1. února.

Foto: www.sport.cz

DEFAULT TITLE

Článek

"Udělali jsme maximum, aby oba přišli nyní a jsme rádi, že se nám to podařilo dotáhnout. Máme problémy se sestavou, protože na marodce máme několik útočníků," řekl v pondělí sportovní manažer klubu Jaromír Látal.

Kouč třetího týmu tabulky Josef Jandač nemůže momentálně počítat s Ondřejem Veselým, pro kterého sezóna již skončila, a Václavem Nedorostem. Na týden je mimo hru Tomáš Vak a v příštím kole se do sestavy oproti původním předpokladům nevrátí ani Štěpán Hřebejk, který se zranil v pátečním duelu proti Liberci.

I proto Jihočeši věří, že již v úterý bude moci Krajči zasáhnout do hry. Nejproduktivnější hráč Žiliny v letošní sezóně již v pondělí s novými spoluhráči trénoval. "Je to velmi dobrý bruslař s kvalitní přihrávkou a dokáže se prosadit i v koncovce," uvedl Látal, podle kterého klub čeká jen na potvrzení hráčovy transferkarty slovenským klubem. "Pokud se to stihne do úterý, bude na Slavii hrát," řekl sportovní manažer. Startu Stantiena by nemělo nic bránit.

Reklama

Související témata:
  7 : 2 Kladno - Vsetín 7 : 2 dohráno
20240418T18 : 00:00+0200
Kladno vs. Vsetín
Kladno vs. Vsetín
Kladno
Vsetín
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NHL

Calgary - San Jose 5:1

Premiérový gól v NHL a navrch bitka. Český útočník zažil v zámoří velký večer
NačítámNačíst další články