Hlavní obsah

On-line: 44. kolo hokejové O2 extraligy

Jsou sice úřadujícími mistry a atakují nejvyšší patra tabulky, na Kladno však v této sezóně hokejisté Sparty zahrát neumějí. V úterý budou mít čtvrtý pokus o zdolání neoblíbeného soupeře, předcházející utkání prohráli 2:5, 3:5, 3:4 po nájezdech. Sledujte všechny zápasy 44. kola hokejové O2 extraligy v on-line reportážích na Sport.cz.

Foto: www.sport.cz

Kladno má znovu spadeno na Spartu

Článek

Kladno je jediným mužstvem extraligy, se kterým sparťané v tomto ročníku ztratili všechny zápasy. "Ať se nám nedaří jakkoli, na Spartě se vždycky chytneme," zní z kladenského tábora. "Umíme to na ně," potvrzuje lídr střelecké tabulky Martin Procházka.

Sparta prohrála pražské derby na nájezdy a trápí ji slabá produktivita v přesilovkách. "V této činnosti to bude souboj Davida s Goliášem," uvedl s poukazem na skvělou kladenskou hru v početních výhodách asistent Sparty Marian Jelínek.

Ze sestavy mu vypadl kromě dlouhodobě zraněného Štrby ještě střelec Hlaváč. Tým však už má posílit zkušený útočník Rob ze Vsetína. Zdá se navíc, že Kladno chytilo formu, z posledních dvou zápasů uhrálo pět bodů. "Budeme chtít body, nutně je potřebujeme," nepředstírá trenér Zdeněk Müller.

Hokejová O2 extraliga - 44. kolo
17:00Vsetín - Liberecon-line
17:00Vítkovice - Třinecon-line
17:30Litvínov - Karlovy Varyon-line
17:30Znojmo - Zlínon-line
17:30Kladno - Spartaon-line
18:00Pardubice - Plzeňon-line
19:00Slavia - Č. Budějoviceon-line

Reklama

Související témata: