Hlavní obsah

ON-LINE: 48. kolo hokejové O2 extraligy

PRAHA

Nový trumf třineckých hokejistů brankář Čechmánek projde v lítém boji o play-off těžkou zkouškou, v pátek na něj v Kladně vyjede nejlepší útok extraligy. Obě mužstva usilují o účast ve vyřazovací části, ale domácí mají zatím o tři body víc než jejich soupeř ve 48. kole.

Článek

"Porážka by nám hodně zkomplikovala plány na postup, ale kdybychom naopak v pátek večer v Kladně vyhráli, tak se nejen dotáhneme na soupeře, ale budeme s ním mít i lepší bilanci vzájemných utkání, která by rozhodovala při konečném účtování v případě bodové rovnosti," říká trenér hostů Jiří Juřík.

Pro Třinec bude důležité uhlídat ofenzívu soupeře, zejména v přesilovkách. "Stojí proti nám útočně nejlepší tým soutěže, musíme proto vycházet z dokonalé obrany a být důstatečně důrazní v koncovce," soudí třinecký kouč, jenž věří, že Čechmánek dokáže vychytat nejúdernější duo extraligy, které tvoří jeho bývalí spoluhráči z mistrovské éry Vsetína Patera s Procházkou.

"Posilou pro soupeře Čechmánek určitě je, ale kluci ho znají dobře, nějak zvlášť se na něj chystat nebudeme," říká na klubovém webu kladenský gólman Zdeněk Orct, podle nějž vnímá celé mužstvo zápas jako existenční.

"Jiné než životně důležité zápasy nás už nečekají," usmívá se. "Doma potřebujeme sbírat body, a pokud to dokážeme, neměli bychom z desítky vypadnout. Nebude to ale snadné, po reprezentační pauze máme snad nejtěžší los ze všech," soudí trenér Rabatu Zdeněk Müller.

48. kolo hokejové O2 extraligy:
17:00Zlín - K. Varyon-line
17:30Litvínov - Vsetínon-line
17:30Kladno - Třinecon-line
17:30Plzeň - Spartaon-line
19:00Slavia - Znojmoon-line

Reklama

  3 : 0 Pardubice - Třinec 3 : 0 dohráno
20240424T18 : 00:00+0200
Pardubice vs. Třinec
Pardubice vs. Třinec
Pardubice
Třinec
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články