Hlavní obsah

Kraft Karlovým Varům zatím ještě nepomůže, Kristek ano

KARLOVY VARY

Zřejmě až v průběhu play-off, pokud do něj jeho tým postoupí, se do extraligy vrátí hokejový útočník Milan Kraft. Karlovarský centr si na konci listopadu poranil klíční kost a musel na operaci. Vedení Enegrie i díky slibnému průběhu rehabilitace původně věřilo, že se Kraft vrátí na karlovarského dresu již po skončení současné reprezentační přestávky.

Foto: PRÁVO/Václav Jirsa

Milan Kraft v dresu české reprezentace

Článek

"Jak ukázalo poslední důkladné vyšetření, Milan se zatím do zápasů zapojit nesmí. Může už sice bruslit, normálně trénovat i střílet, ale souboje zatím podstupovat nemůže. Případné nasazení do zápasů se tak odkládá až na začátek března," uvedl tiskový mluvčí Jiří Holý na oficiální internetové stránce klubu.

Kraft tak musí doufat, že jeho spoluhráči vybojují ve zbývajících čtyřech zápasech základní části extraligy přímý postup do čtvrtfinále play-off, nebo si alespoň zajistí účast v předkole. To se ale bude hrát od 23. února do 1. března, takže nasazení šestadvacetiletého hráče do této fáze soutěže není jisté.

Dobrou zprávou pro trenéra Zdeňka Veneru je naopak uzdravení Jaroslava Kristka, jenž si v lednu zlomil při srážce s třineckým Jiřím Polanským lícní kost. Kristek již je fit, trénuje s týmem a ve středu 14. února by měl být připraven nastoupit proti pražské Spartě.

Reklama

Související témata:
  Třinec - Pardubice dnes 17 : 00
20240420T17 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice