Hlavní obsah

Slavia prohlubuje spolupráci s H. Brodem

HAVLÍČKŮV BROD

Extraligová pražská Slavia a prvoligový Rebel Havlíčkův Brod budou v budoucnosti spolupracovat ještě intenzivněji než doposud. Představitelé obou hokejových klubů v úterý na havlíčkobrodském stadiónu Kotlina podepsali dlouhodobou smlouvu o spolupráci.

Foto: PRÁVO/Michaela Říhová

Hokejisté Slavie Praha.

Článek

Oba týmy si tak i nadále budou vycházet vstříc při hráčských výpomocích, což již v současnosti dělají. Ve Slavii se například v poslední době prosadil obránce Jiří Vašíček, který by měl do pražského klubu i přestoupit. Havlíčkovu Brodu budou naopak i nadále vypomáhat hráči jako Jiří Drtina, Jakub Šulc, Martin Malát či Lukáš Havel. Hosté ze Slavie měli před rokem velkou zásluhu na tom, že Rebel postoupil z druhé ligy do první.

"Mám velmi dobrý pocit, že se jedná o dlouhodobou spolupráci, kterou chtějí obě strany i nadále rozvíjet," řekl jednatel prvoligového celku Zdeněk Kadlec spolupracovníkovi ČTK. Slavia by díky podepsané spolupráci měla v Havlíčkově Brodě odehrát i některé přípravné zápasy s extraligovými soupeři před začátkem nadcházejících sezon a není ani vyloučené, že na Vysočině absolvuje soustředění.

Spolupráce obou klubů by se navíc mohla prohloubit v případě uzavření extraligy, o kterém se v poslední době opět jedná. Poté by se z Havlíčkova Brodu mohl stát farmářský tým fungující na podobných pravidlech jako v zámoří.

Reklama

Související témata: