Hlavní obsah

Litvínov ovládlo zklamání

PARDUBICE

Jedním z mála litvínovských hokejistů, kteří po úterní prohře v Pardubicích měl chuť hovořit, byl útočník Vojtěch Kubinčák. "Je to špatné. Do poslední chvíle jsme věřili, že si v play-off zahrajeme. Nepředvedli jsme tu špatný výkon. Do kolen nás nesrazila branka inkasovaná ve druhé minutě, ani dvougólové vedení soupeře," líčil Kubinčák.

Foto: www.sport.cz

DEFAULT TITLE

Článek

Litvínov vsadil na východě Čech na útočný hokej, v koncovce však selhával. Gólově se neprosadil ani během pětiminutové přesilové hry. "Tam jsme měli vyrovnat a zápas mohl dopadnout jinak. Vyrovnali jsme až v předposlední minutě."

Hosté zariskovali, odvolali brankáře Hübla, a inkasovali počtvrté. "Museli jsme to udělat. Tři body, které jsme potřebovali získat, bychom brali jen za vítězství v normální hrací době," vysvětloval zklamaný útočník Litvínova.

Severočeši skončili v základní části až na dvanácté příčce, sezona pro ně včera večer skončila. "Je to obrovská škoda, ale tvrdím, že o svém postupu do play-off jsme měli rozhodnout už dříve. Zbytečně jsme ztratili několik předcházejících zápasů, to byl hlavní problém. Navíc jsme nezvládli vzájemné souboje s konkurenty, Třinci jsme čtyřikrát podlehli," litoval Kubinčák.

Reklama

Související témata: