Hlavní obsah

Hokej ON-LINE: Čtvrtfinále play-off

PRAHA

Druhými zápasy pokračuje v neděli čtvrtfinále ČP play-off O2 extraligy. Do hry opět zasáhnou oba pražské týmy. Sparta hodlá navázat na výhru 4:0 z prvního zápasu, Slavia se bude snažit v Českých Budějovic vrátit domácím prohru po samostatných nájezdech ze soboty. Sledujte on-line reportáže Sport.cz!

Foto: PRÁVO/Milan Malíček

Hokejisté Zlína první zápas na Spartě prohráli.

Článek

Sobotní zápas Sparty se Zlínem skončil netradičně. Čtyřiaosmdesát sekund před koncem poslal hostující trenér Ernest Bokroš téměř celý tým do šatny. Zbytek duelu dohrála čtvrtá formace, na lavičce zůstal jen rezervní brankář Jakub Čech.

Bokroš podle svých slov chtěl šetřit síly svých svěřenců, spíše celá akce vypadala na protest vůči rozhodčím. Ti pustili ofsajdovou akci, po níž Michal Sivek skóroval na 4:0. Klíčem k výhře mistrovského celku byly přesilovky, v nichž Sparta vstřelila tři branky.

Druhé utkání mezi Českými Budějovicemi a Slavií bylo o poznání dramatičtější. Rozhodovat musely samostatné nájezdy, když po 70 odehraných bylo skóre nerozhodné 1:1. Vítězný gól vstřelil domácí kapitán Petr Sailer, Jihočechy podržel skvělým výkonem brankář Roman Turek.

ČP čtvrtfinále play-off O2 extraligy
Mountfield Č. Budějovice - Slavia PrahaON-LINE
17:00, stav série 1:0
Sparta Praha - Hamé ZlínON-LINE
18:15, stav série 1:0

Reklama

  Pardubice - Třinec dnes 18 : 00
20240424T18 : 00:00+0200
Pardubice vs. Třinec
Pardubice vs. Třinec
Pardubice
Třinec