Hlavní obsah

Znojmo už má jistých čtrnáct hráčů pro příští sezónu

V příští sezóně se ze současného kádru extraligových hokejistů Znojma objeví čtrnáct hráčů. Otazníkem zůstává, kdo nahradí trenéra Miloslava Hořavu, který odstoupil po vyřazení Orlů ve čtvrtfinále s Pardubicemi. "Otázka trenéra by se měla definitivně vyřešit příští týden," řekl ve čtvrtek ČTK předseda a majitel klubu Jaroslav Vlasák.

Foto: SPORT.CZ

DEFAULT TITLE

Článek

Nové smlouvy už podepsalo šest hráčů: obránci Radim Bičánek a Pavel Mojžíš a útočníci Roman Erat, Karel Plášek, Pavel Selingr a Jaroslav Svoboda. Z letošních opor ve Znojmě zůstávají i brankář Jiří Trvaj, obránci Ivo Kotaška, Richard Jareš a Jan Švrček a útočníci Jiří Dopita, Radek Haman, Martin Růžička, Lubomír Vaškovič.

Zatím chybí Znojmu druhý brankář, neboť Jaroslavu Kamešovi skončilo hostování. Nevyřešené je další působení obránce Romana Němečka, o kterého se uchází Kladno. V jednání je také angažmá Aleše Padělka a Jiřího Berouna a vedení Znojma má zájem i na dalším působení nejlepšího střelce čtvrtfinálové série s Pardubicemi Michala Tvrdíka.

Hostování z Karlových Varů skončilo Radimu Kucharczykovi, kterého se pokusí Znojmo získat. Obdobná situace je i s obránci Ondřejem Křížem a Markem Chvátalem, kteří rovněž v týmu Orlů hostovali.

Reklama

Související témata: