Hlavní obsah

Hokej on-line: Finále Sparta - Pardubice

PRAHA

Finálovou bitvu o titul mistra extraligy mezi hokejisty Sparty a Pardubic čeká v neděli třetí pokračování. Pražané si z východu Čech přivezli dvě vítězství a nyní mají před sebou dvě utkání ve své hale, v níž už druhým rokem v play-off nenalezli přemožitele. Stav 0:2 po zápasech na vlastním kluzišti navíc nedokázal zatím žádný tým ve finálové historii otočit ve svůj prospěch.

Článek

"Pardubice budou chtít určitě něco změnit a trenér Říha to říkal už na tiskovce po utkání, že my bychom měli v domácím prostředí tvořit a oni budou naopak čekat na brejkové situace. Těžko říct, jak se to bude vyvíjet, ale s takovouhle taktikou asi přijedou a my se budeme snažit přizpůsobit a reagovat na to," uvedl trenér Sparty František Výborný.

Pardubice čeká těžký oříšek, k návratu série na svůj led potřebují alespoň jednou vyhrát. "Taktika se bude zcela jistě měnit, protože nemůžeme být proti Spartě tak naivní, jako jsme byli hlavně v tom prvním utkání. Tehdy jsme se nechali diváky vtáhnout za stavu 3:1 do takových nehokejových věcí," připustil trenér Miloš Říha.

Finále ČP play-off hokejové O2 extraligy III.
17:00Sparta Praha - Moeller Pardubiceon-line

Reklama

Související témata: