Hlavní obsah

Hokejisté Zlína mají nový název a generálního manažera

ZLÍN

Po pěti letech končí v roli generálního partnera hokejistů Zlína firma Hamé. Nahradí ji společnost RI Okna, s níž vedení letošního extraligového čtvrtfinalisty podepsalo čtyřletou smlouvu s opcí na další dva roky. V oficiálním názvu klubu se po delší době znovu objeví i jméno města.

Článek

Další významnou změnou je odchod Petra Husičky z funkce generálního manažera, kterým se stal Miroslav Michalovský, který dosud zastával post obchodního manažera. Novým prezidentem klubu je dosavadní viceprezident Martin Janečka, jenž vystřídal šéfa představenstva Hamé Leoše Novotného.

"Smlouva s novým partnerem znamená pro klub jistotu. Důležité také je, že bude v názvu jméno města," uvedl Janečka na dnešní tiskové konferenci. Finanční podmínky kontraktu se podle něj neliší oproti smlouvě s Hamé, detaily však neuvedl.

V současnosti se připravují návrhy na nové logo zlínského klubu, o kterém by se mělo rozhodnout do měsíce. Má v něm být zastoupen znak Zlína a logo firmy. Barvy dresů by měly zůstat tradiční žluto-modré, ke kterým možná přibude červená ze znaku bzenecké společnosti na výrobu plastových oken.

Hamé se bude ve zlínském hokeji dál angažovat jako jeden z řadových sponzorů, kterým dosud byla RI Okna. "Naším cílem bylo zviditelnit firmu Hamé a s tímto efektem jsem velmi spokojený," řekl dosavadní prezident klubu Novotný, který byl v roce 2004 u zlínského triumfu v extralize.

Klub chce v příštích sezonách stavět na vlastních odchovancích, žádné drahé nákupy neplánuje. "Hodláme zapracovat mladé hráče a do dvou tří let zaútočit na nejvyšší příčky," prohlásil Janečka.

Reklama

Související témata:
  Třinec - Pardubice dnes 17 : 00
20240420T17 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice