Hlavní obsah

Jágrovo nemilé překvapení. Vážím nejvíce v kariéře, přiznal slavný hokejista

Téměř tři měsíce uběhly od doby, kdy se Jaromír Jágr naposledy ukázal na ledě. Stalo se tak 21. dubna, kdy jeho Kladno na domácím ledě podlehlo Chomutovu 1:2. Na tolik vytouženém postupu do extraligy to však již nic změnit nemohlo. Do prvního zápasu v elitní soutěži chybí ještě téměř dva měsíce, hvězdná osmašedesátka však už nyní řeší nepříjemný problém. V současné době totiž musí nosit nejvyšší váhu ve své veleúspěšné kariéře.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Jaromír Jágr chystá své Kladno na novou sezonu

Článek

Nikdy nebyl žádné tintítko, které by obránce soupeře trápilo rychlými výpady. Jeho zbraně vždy byly založené na šikovných rukou, výborném krytí puku a hokejovém myšlení. A samozřejmě hře tělem. S tím se teď sedmačtyřicetiletý veterán musí přece jen trošku více popasovat.

Jak sám uveřejnil na sociálních sítích, jeho váha dosáhla hranice 121 kilo, což je největší hmotnost, s kterou se kdy slavný kladenský rodák potýkal.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Jaromír Jágr je stále na ledě oporou

„Našel jsem starou váhu, tak se jdu podívat... Cože, 121 kilo? Hezký na to, že extraliga začíná za dva měsíce," psal Jágr na sítích.

Už to není sranda, ví Jágr

Slavný útočník se s výkyvy ve váze potýká po většinu své kariéry. „Před 5 týdny to ještě byla sranda, ale dnes už není. Bude to boj!" tuší hvězda. Fanoušci se však o svou superstar bát nemusí. Útočník proslulý svými tvrdými tréninky bude i tentokrát na sezonu dokonale připraven.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Jaromír Jágr dovedl Kladno do extraligy

Nejlepší Evropan v historii NHL se však nepotýká jen s čistě hokejovými problémy. Jako majitel Kladna musí řešit i posilování svého týmu před náročnou extraligovou sezonou.

Do týmu v posledních dnech přivedl už třetího kanadského hráče. Po útočníkovi Brendanu OˇDonnellovi a prodloužení smlouvy s bekem Brendonem Nashem posílí středočeský klub i další obránce Brady Austin.

Reklama

Související témata: