Hlavní obsah

Znojmo posílí dosavadní obránce Třince Tesařík

Hokejisty Znojma posílí v příští sezóně obránce Radim Tesařík. Zkušený bek, který naposledy působil v Třinci, podepsal s Orly smlouvu na dva roky. Na středečním zahájení přípravy Znojma však ze zdravotních důvodů ještě chyběl.

Článek

"Má poraněnou ruku a zapojí se do přípravy později," řekl ČTK manažer znojemského klubu Roman Kaňkovský na adresu dvaatřicetiletého obránce s reprezentačními zkušenostmi. Nová trenérská dvojice Václav Sýkora, Pavel Hynek měla dnes k dispozici patnáct hráčů.

Začátek přípravy nestihl ani ex-vsetínský Tomáš Demel, další posila Orlů. Útočník Tomáš Čachotský, který do Znojma přišel z Jihlavy, naopak nechyběl. Ze zraněných hráčů z konce sezóny ještě odpočívá obránce Ivo Kotaška. Zbývající trojice marodů Karel Plášek, Radim Bičánek, Roman Erat podstoupila pouze lehký vyklusávací trénink. Znojmo opouští obránce Roman Němeček, jemuž vypršela smlouva.

Letní příprava hokejistů Znojma potrvá do konce června. Po třítýdenní dovolené bude následovat od 23. července trénink na ledě proložený přípravnými zápasy.

Reklama

Související témata:
  Třinec - České Budějovice dnes 17 : 00
20240328T17 : 00:00+0100
Třinec vs. České Budějovice
Třinec vs. České Budějovice
Třinec
České Budějovice