Hlavní obsah

Zlín zahájil letní přípravu na tenisových kurtech

ZLÍN

S tenisovými raketami začali hokejisté Zlína přípravu na novou extraligovou sezónu. Do tréninku se zatím zapojilo 26 hráčů týmu, který v uplynulém ročníku vypadl ve čtvrtfinále play-off s mistrovskou Spartou.

Článek

"Tři dny do konce tohoto týdne jsou spíše hrací. Ke slovu přijdou kromě tenisu i fotbálek a další sporty. Ostrou přípravu začneme až od příštího pondělí," řekl ČTK trenér Ernest Bokroš.

V klubu došlo vedle příchodu nového generálního sponzora RI Okna, který vystřídal v názvu po pěti letech firmu Hamé, i ke změnám v hráčském kádru.

Tým opustil Róbert Tomík, který chce hrát v zahraničí, a nová smlouva nebyla nabídnuta Janu Horáčkovi. Zřejmě odejdou i útočníci Robin Kovář a Pavel Kašpařík, i když obdrželi společně s Miroslavem Okálem nabídky na prodloužení kontraktů. Opci hodlá zlínský klub uplatnit u Martina Hamrlíka, Pavla Zubíčka a Martina Čecha. Posilou se zatím stal slovenský obránce Miroslav Ďurák.

"Čeká nás osmitýdenní příprava na suchu do konce června. Po ní následuje dovolená a potom už příprava na ledě. Začátek této fáze bude záležet na tom, kdy odstartuje nový ročník extraligy," uvedl Bokroš.

Reklama

Související témata: