Hlavní obsah

Litvínov hledá nového hlavního trenéra, který nahradí Šlégra

Litvínov

Hokejisté Litvínova mohou mít brzy nového trenéra, který nahradí na střídačce šéfa klubu Jiřího Šlégra. Po nedělní porážce 3:4 s Olomoucí, která byla pro klub třetím nezdarem za sebou, předposlední celek extraligy oznámil, že jedná o změně na postu hlavního trenéra.

Foto: Petr Horník, Právo

Jiří Šlégr na litvínovské střídačce.

Článek

"Vzhledem k neuspokojivým výsledkům vedení již několik dní jedná s několika adepty na pozici hlavního trenéra a zároveň nevylučuje změny v hráčském kádru," uvedli představitelé Litvínova na klubovém webu. "Chápeme nespokojenost fanoušků a uděláme vše pro to, aby přišla změna a abychom se společnými silami posunuli do vyšších pater tabulky," doplnili.

Bývalý vynikající obránce Šlégr převzal tým v závěru minulé sezony místo odvolaného Milana Razýma. S mužstvem již nedokázal postoupit do play off, na střídačce ale i poté pokračoval.

Předseda představenstva klubu možnost, že funkci trenéra opustí, v minulých týdnech nevyloučil. Litvínovu se nedaří od začátku extraligy a dosud vyhrál jen tři zápasy. Po 12 kolech je s 11 body předposlední.

Reklama

Související témata:
  7 : 2 Kladno - Vsetín 7 : 2 dohráno
20240418T18 : 00:00+0200
Kladno vs. Vsetín
Kladno vs. Vsetín
Kladno
Vsetín