Hlavní obsah

Ukaž se! vyzývá Čiliak nespokojeného fanouška. Najde brankářův kritik kuráž?

Pro fanoušky Komety Brno, které pomáhal ke dvěma mistrovským titulům, byl hokejový brankář Marek Čiliak pomalu za Boha. Se Zlínem nyní bojuje na úplně opačném konci tabulky, a přesto, že v neděli vychytal díky 41 úspěšným zákrokům Beranům výhru 6:5 na horkém ledě v Hradci Králové, dočkal se na sociálních sítích zcela nečekané kritiky.

Foto: Dalibor Glück, ČTK

Brankář Zlína Marek Čiliak reagoval na kritiku nespokojeného fanouška.

Článek

„Nejhorší je Čiliak. Zaprvé Slovák. Už to je handicap. Zadruhé Kometa Brno... další handicap. Nikdy do toho nedá srdce, neumí, stojí tam jako motovidlo. Já bych ho odstranil," dočetl se o sobě například Čiliak v příspěvku, který do facebookové diskuse napsal jistý Martin Datel.

Devětadvacetiletý slovenský gólman, jehož Zlín získal z Brna začátkem října na hostování do konce kalendářního roku poté, co se jim po srážce s Jaromírem Jágrem zranila týmová jednička Libor Kašík, s odpovědí neotálel: „Ahoj. V úterý v 9 ráno sraz před zimákem. Vezmi si výstroj, zařídím ti prostor. Neber to vůbec ve zlém, zatrénuješ si a můžeš se ukázat. Možná tě podepíšou. Myslím to úplně vážně, ukaž se!"

Co myslíte? Najde nespokojený fanda kuráž a v úterý se před zlínským stadionem Luďka Čajky objeví?

Reklama

Související témata: