Hlavní obsah

Znojmo - Pardubice 4:3Znojmo přehrálo Pardubice 4:3

MinutaMin. Tým Hráč Akce
6. Rolinek 0 : 1
15. P. Sýkora 0 : 2
21. Růžička 1 : 2
35. P. Sýkora 1 : 3
35. Jareš 2 : 3
44. Beroun 3 : 3
51. Dopita 4 : 3

čfoPrávo

Přestože Pardubičtí vedli 2:0 a 3:1, nakonec vyšli podruhé na cizím ledě naprázdno. Znojmo dokázalo díky vydařené závěrečné třetině strhnout výhru na svou stranu.

Článek

V úvodu aktivnější hosté potrestali Dopitovo vyloučení, když nekrytý Rolinek dorážel puk do prázdné branky. Znojemští poté přidali, ale neuhlídali Sýkoru, jenž proměnil sólo v druhý gól.

V prostřední dvacetiminutovce se Jihomoravané vzepjali k obrovskému náporu a Růžička snížil. Další závary před svou brankou Pardubičtí ustáli a v přesilovce znovu udeřili. Od modré čáry se trefil opět Sýkora.

Orli ovšem našli gólovou odpověď už za pouhých 25 vteřin. Ještě před druhou pauzou zahodil vyloženou šanci Růžička. Znojmo pokračovalo v tlaku a v poslední části dvěma góly skóre otočilo. Hostům se v závěru nepovedlo vyrovnat ani v půlminutové power-play.

Znojemští Orli - Moeller Pardubice 4:3 (0:2, 2:1, 2:0)
Branky a nahrávky: 22. M. Růžička (Plášek), 36. Jareš (Dopita), 45. Beroun (R. Procházka), 52. Dopita (Jareš) - 7. Rolinek (Píša), 16. Sýkora (Rolinek), 36. Sýkora (Hlinka). Rozhodčí: Rejthar - Hejduk, Křivský. Vyloučení: 5:6. Využití: 0:2. Diváci: 2896.
Znojmo: Trvaj - Jareš, Tesařík, Bičánek, Chvátal, Mojžíš, Kotaška - Demel, Dopita, Erat - Plášek, Haman, M. Růžička - Selingr, J. Svoboda, Padělek - Meidl, R. Procházka, Beroun. Trenéři: V. Sýkora a Hynek.
Pardubice: Koutský - Richter, Havíř, Snopek, M. Šeda, Píša, J. Kolář II, Posmyk, Linhart - Andrašovský, Pivko, Somík - Tvrdík, Blažek, Ondřej - Sýkora, Hlinka, Rolinek - Cetkovský, Pucher, Koukal. Trenéři: Říha a Rohlík.

Reklama

Související témata: