Hlavní obsah

Kladno - Zlín 1:4Zlín vyloupil Kladno a na Valašasko veze vítězství 4:1

MinutaMin. Tým Hráč Akce
26. Gardoň 1 : 0
30. Pšurný 1 : 1
47. Rachůnek 1 : 2
49. Zubíček 1 : 3
53. Balaštík 1 : 4

KLADNO

Hokejisté Zlína po vítězství nad Spartou uspěli v neděli na ledě Kladna, odkud si odvezli tři body za výhru 4:1. Domáci přitom měli lepší vstup do zápasu, ale tři góly v poslední dvacetiminutovce, z toho dva v přesilových hrách, vynesly nakonec vítězství hostům.

Článek

Dlouho vládly obrany a také nepřesnosti, proto mohli být brankáři Orct i hostující Murín celou první třetinu v klidu. Nikdo je vážněji neohrozil. První kouzelný zákrok ukázal až proti Procházkově dorážce ve 23. min. v kladenské přesilovce Murín. Na ránu Gardoně byl od modré ale krátký.

Jenže to byly výjimečné okamžiky v kladenském bídném představení. Nejprve totiž obránci nepokryli po Orctem vyražené střele Kubiše Pšurného, který dorážel neomylně. Po druhé přestávce pak Okál kolmicí od mantinelu našel před brankou nekrytého Rachůnka, který pálil, stejně jako Zubíček a Balaštík v přesilových hrách.

Zdeněk Müller, trenér Kladna: „Proti dobré zlínské obraně jsme se těžko prosazovali. Neměli jsme moc šancí, nevycházely nám přesilovky. Zlín byl lepší, zejména v závěrečné části. Vyhrál zcela zaslouženě.“

Jaroslav Stuchlík, asistent trenéra Zlína: „Nechtěli jsme čekat, co s námi provedou domácí a od úvodu jsme hráli aktivně. Měli jsme hodně střel a výsledek se zdá být jednoznačný, ale kluci vydali hodně sil.“

Geus Okna Kladno - RI Okna Zlín 1:4 (0:0, 1:1, 0:3)
Branky a nahrávky: 27. Gardoň (Tenkrát) - 31. R. Pšurný (Kubiš), 48. Rachůnek (Okál), 50. Zubíček (Okál), 54. Balaštík (Leška). Rozhodčí: Turčan - Hlavatý, Gebauer. Vyloučení: 8:5, navíc Patera (Kladno) 10 min. Využití: 0:2. Diváci: 3502.
Kladno: Orct - Ševc, Schnabel, Šmach, M. Štěpánek, L. Procházka, Nádašdi - Bělohlav, Patera, Martin Procházka - Čurilla, Gardoň, Tenkrát - Horna, Kalla, Kuchler - Rudovský, Kazatel, Diviš. Trenéři: Müller a Kasík.
Zlín: Murín - Vosátko, Galvas, Nosek, Ďurák, Zubíček, Lučka - Balaštík, Leška, Záhorovský - Okál, M. Čech, Rachůnek - R. Pšurný, Balán, Kubiš - Piluša, Mokrejš, F. Čech. Trenéři: Bokroš a Stuchlík.

Reklama

Související témata:
  Třinec - Pardubice zítra 17 : 00
20240426T17 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice