Hlavní obsah

Nažhaveným fandům zkazili radost slávisté

ÚSTÍ NAD LABEM

Zaplněné ochozy zimního stadiónu si nenechaly ujít premiérové představení ústeckých hokejistů na domácím ledě v extralize. Navzdory výprasku, který Ústečtí Lvi dostali v úvodním kole v Liberci, se čekalo, že na utkání s atraktivním soupeřem – pražskou Slavií – bude plný dům. Vyprodáno však nebylo, volných zůstalo zhruba 750 sedaček.

Článek

Příchozí přesto vytvořili utkání náramnou kulisu. „Atmosféra byla výtečná,“ chválil fanoušky domácí útočník Milan Antoš. Nadšení domácích fanoušků vydrželo do 14. minuty, kdy Slavia zasadila nováčkovi první políček. Diváci už už křičeli gól při domácích šancích ve druhé třetině. Marně. Ústečtí kanonýři pálili slepými náboji…

Po druhém puku v domácí síti klesla nálada v hledišti na bod mrazu. To ústecké hokejisty poslal do kolen Tomáš Micka, kterému fanoušci darovali před zápasem dres na památku za služby, které odvedl pro Ústí v minulé sezóně. Stadión propukl v nadšení až v 53. minutě. První extraligový gól Ústí v domácí aréně vsítil Pavel Janků. „Škoda, že jsme nestihli vyrovnat,“ litoval autor ústeckého gólu.

Reklama

Související témata: