Hlavní obsah

Liberec - Litvínov 5:2Hokejisté Litvínova prohráli i popáté venku, tentokrát v Liberci

MinutaMin. Tým Hráč Akce
6. Bahenský 0 : 1
8. Kašpařík 1 : 1
17. Krstev 2 : 1
26. Klimenta 3 : 1
37. Čermák 4 : 1
47. Trávníček 4 : 2
56. Pabiška 5 : 2

LIBEREC

Hokejisté Litvínova ztratili i svůj pátý zápas v této sezóně venku, když v nedělním 9. extraligovém kole podlehli v Liberci 2:5. Bílí Tygři sice prohrávali, ale brzy zápas otočili a na konci druhé části už měli bezpečný tříbrankový náskok. Litvínov na ledě soupeře získal zatím jediný bod za porážku v prodloužení v Plzni.

Článek

Liberec nevyužil po trestech Černého a Komy padesát sekund trvající přesilovku pěti proti třem. Z vedení se tak radovali v 7. minutě hosté, když se sám před Hniličkou prosadil Bahenský, jenž naskočil do sestavy za Černého, který ještě odpykával desetiminutový trest. Vzápětí dostal osobní trest Hnilička a na jedno střídání se objevil místo něj v brance Fikrt. Bílí Tygři vyrovnali v 9. minutě, když po 27 vteřinách potrestal vyloučení Jánského Kašpařík.

V polovině úvodní části ujel Jánský, ale jak potvrdil i videorozhodčí, Hniličku nepřekonal. Liberec pak nevyužil minutu a půl trvající výhodu dvou hráčů v poli, jenže v 18. minutě při Reichlově pobytu na trestné lavici otočil stav Krstev. Sudí Mikula si vyžádal znovu konzultaci s videem.

V druhé třetině domácí pojistili náskok. V 27. minutě se trefil po Krstevově akci Klimenta a v 38. minutě inkasoval gólman Franěk při svém prvním startu v sezoně po zdravotních potížích počtvrté. Po Pabiškově zadovce zaznamenal svou šestou trefu v sezoně Čermák. Za hosty sice v 48. minutě korigoval stav Trávníček, ale poslední slovo měl necelé čtyři minuty před koncem Pabiška.

Bílí Tygři Liberec - Litvínov 5:2 (2:1, 2:0, 1:1)
Branky a nahrávky: 9. Kašpařík (L. Čermák), 18. Krstev (Hunkes), 27. Klimenta (Krstev), 38. L. Čermák (Pabiška), 57. Pabiška (S. Procházka) - 7. Bahenský (Bednařík), 48. Trávníček (Benda). Rozhodčí: Mikula - Barvíř, Blümel. Vyloučení: 6:8, navíc Hnilička - J. Černý oba 10 min. Využití: 3:0. Diváci: 4733.
Liberec: Hnilička (7.- 7. Fikrt) - Žabka, Zíb, Moravec, Jiruš, Hunkes, Krstev, Derner, Holub - V. Novák, Pabiška, S. Procházka - L. Čermák, Kašpařík, Vantuch - Klimenta, Plodek, Víšek - O. Hruška, Špaček, Dušek. Trenéři: Gregor, V. Čermák a Kapoun.
Litvínov: Franěk - Poživil, Koma, Hranáč, Vobořil, Skuhrovec, Punčochář - Kubinčák, Reichel, Lukeš - Benda, Branda, Trávníček - Jánský, Rindoš, Jenáček - Machulda, Bednařík, J. Černý (4. Bahenský). Trenéři: J. Hübl st. a Rosol.

Reklama

Související témata:
  Třinec - Pardubice dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články