Hlavní obsah

Teď už to půjde, věří kladenský Martin Procházka

Na vítězství čekali od 14. září. Až v 9. kole se dočkali plného zisku. Nedělní výhra nad Znojmem odlepila extraligové hokejisty Kladna ze dna tabulky, kde jsou teď přišpendleny Pardubice.

Článek

První děkovačku před domácími fanoušky si Kladenští dopřáli až takřka po měsíci rozehrané soutěže. „Bylo to pro nás dost nepříjemné. Když se nevyhrává, člověk si pak přestane věřit,“ vykládal Martin Procházka, který dal důležitou druhou branku Kladna v čase 19:55. „Ta situace vyplynula ze hry, dostal jsem puk silou za Trvaje, sudí to naštěstí nepískl,“ oddychl si.

Právě se Znojmem Kladno vypadlo v předkole play-off minulé sezóny, teď se ale na týmu Orlů dokázalo chytit. „Nezáleží na tom, jaké je to mužstvo. My už hráli dva zápasy předtím docela dobře, jen jsme nedávali góly. Tak jsme si řekli, že budeme víc střílet, abychom tu smůlu od nás zahnali,“ tvrdil Procházka.

Lehké to ale nebylo. „Když snížili na rozdíl dvou gólů, tak byli dost nepříjemní, protože hráli vabank. Tentokrát jsme si ale vedli slušně v obraně. Výhra nám pomůže, teď už to půjde,“ věří Procházka v lepší zítřky.

Reklama

Související témata: