Hlavní obsah

Kladno vyčkává s případnými změnami do neděle

KLADNO

Beze změn by měl zůstat realizační tým a kádr hokejistů posledního celku extraligové tabulky Kladna i v případě pokračujících nepříznivých výsledků až do období po nedělním utkání s Třincem. Trenér Zdeněk Müller nabídl po minulém zápasu se Slavií podle oficiálních klubových stránek rezignaci, vedení ji ale nepřijalo. Chce prý dát týmu šanci ještě v dalších dvou domácích zápasech.

Článek

"Musíme něco udělat, aby se situace zlepšila. Změna trenéra by třeba mohla pomoci. Jde o to, aby se tým zvednul výsledkově i herně, a jak je vidět, zatím se to nedaří," citoval server Müllera, který působí na lavičce Kladna nepřetržitě od sezóny 2002/03, kdy se s klubem hned po sestupu vrátil mezi elitu. Kontrakt má platný do konce sezóny.

Jeho tým má po dvanácti kolech pouhých šest bodů. Navíc je nejhorší v počtu vstřelených (24) i obdržených (48) branek. "Nechci tady být za každou cenu. Chci pomoci a v tomto okamžiku by to mohlo být i tím, že odstoupím," vysvětlil Müller s odstupem svůj krok.

Vedení klubu podle serveru už před sérií čtyř domácích zápasů dalo najevo, že případné změny na trenérském postu či v hráčském kádru přijdou až po zápase s Třincem. "A na tom se nic nemění," potvrdil generální manažer klubu Otakar Černý. A to i přesto, že z duelů s Karlovými Vary a Slavií tým Geus Okna nevytěžil ani bod. V pátek hostí Kladno předposlední Pardubice.

Reklama

Související témata:
  7 : 2 Kladno - Vsetín 7 : 2 dohráno
20240418T18 : 00:00+0200
Kladno vs. Vsetín
Kladno vs. Vsetín
Kladno
Vsetín