Hlavní obsah

Rostoucí manko Kladno deprimuje

KLADNO

Bodové manko hokejistů Kladna topících se na chvostu tabulky narůstá kolo za kolem. Po nedělním souboji s Třincem je už čtyři body na předposlední Pardubice. „Ten pohled na tabulku je deprimující. Trápení už trvá dlouho,“ klopí zrak Pavel Patera, kapitán středočeského týmu.

Článek

„Nikomu to nepřidá, když po nevydařeném zápase zaznamená výhry soupeřů,“ přitakává Petr Kasík, asistent trenéra Kladna.

V pátek na domácím ledě s Pardubicemi Středočeši získali dva body po výhře v prodloužení. Výkon byl proti minulým zápasům lepší. V neděli s Třincem však vydrželi domácí ve stejném stylu jen první třetinu. „Neumíme udržet těsné vedení, dostáváme laciné góly a na naše se hrozivě nadřeme,“ povzdychl si Patera.

Jeho tým už vyzkoušel hodně způsobů, jak ze zlé situace ven. Kapitán před zápasem s Pardubicemi svolal v minulém týdnu ke společné večeři všechny hráče i trenéry s manželkami. „Fungovalo to ale jen jednou,“ posteskl si Patera.

„Deka leží na všech. Nebýt brankáře Lva, tak jsme s Třincem schytali větší příděl. Musíme zapomenout. Ale jde to těžko,“ říkal Patera, jehož tým čeká v pondělí cesta do Zlína. „Další z týmů na chvostu. Zkusíme se jim přiblížit,“ říkal kladenský kapitán.

Reklama

Související témata:
  Třinec - Pardubice zítra 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články